Home HR

ISTRASOL

smještaj

obitelj percan

Naša Vizija

Vaš odmor najviše ovisi sa kim ćete ga provesti. Dobro društvo je pola zadovoljstva, druga polovica ovisi o dobrom smještaju. Za prvu se morate pobrinuti sami, dok vam mi -obitelj Percan garantiramo za drugi.


Više o smještaju

FAMILY FRIENDLY

PET FRIENDLY

besplatan parking

Istarska tradicija

SMJEŠTAJ PERCAN

VILLA LM

VILLA KRNICA

Kuća christa

Rezerviraj sada

We offer accommodation in various facilities, depending on your wishes and needs.

All facilities are modernly equipped, however the exterior has preserved the architectonic harmony fostered by old Istrian architects. 

Kuća istra

Apartman ulika

Apartman jasen

Apartman stari

Apartman novi

O nama

Naše kuće za odmor nalaze se u Krnici, malom selu na istočnoj obali Istre, 22 kilometra udaljeno od Pule. Selo je smješteno na uzvisini nad morem, okruženo prekrasnim šumama, pašnjacima I vinogradima. Krnica je jedino mjesto u Istri koje ima i vlastitu luku.

Cestom dugom 2,5 kilometara kroz borovu šumu spustiti ćete se u Luku Krnica i ugledati ribarsko naselje sa drvenim brodicama, mrežama i kamenim kućama. Plaže su stjenovite male uvale razasute duž cijelog Krničkog kanala sa netaknutom prirodom i kristalno čistim morem.

Krnica je idealno mjesto za odmor. Tu možete u proljeće brati divlje šparoge, aromatično i ljekovito bilje, na jesen sakupljati gljive, brati grožđe, masline, uživati u krajolicima, ili jednostavno samo prošetati. U Luci Krnica sa izlaskom sunca možete dočekati ribarske brodice okružene jatom galebova i kupiti tek ulovljenu ribu.

Mi vam nudimo smještaj u različitim objektima zavisno o vašim željama I potrebama. Svi objekti su prilagođeni modernim uvjetima života, ali je izvana zadržan onaj prekrasni arhitektonski sklad starih istarskih graditelja.
U prostranim dvorištima se nalaze od kamena izgrađeni roštilji ako želite iskušati svoje kulinarske sposobnosti, a u hladu vinove loze, kiwia ili smokve nalaze se stolovi gdje možete provoditi ugodne večeri sami ili u društvu vaše obitelji ili prijatelja.

Neposredno uz objekte na raspolaganju vam je i ograđena parcela od 5.000 m2 sa maslinikom, uređenim parkiralištem, te prostor sa kamenim klupama i vanjskim grilom idealno za vaše opuštanje i bezbrižnu igru najmlađih gostiju.

Neka Krnica bude vaš Jug, vaš Mediteran o kome sanjate.

Obitelj Percan

Neka Krnica bude vaš Jug, vaš Mediteran o kome sanjate.

Obitelj Percan

KAKO DO NAS

Ako dolazite iz Pule, krenite u smjeru pulske Zračne Luke ili Labina. Put će vas voditi kroz Loboriku, Marčanu do Prodola gdje skrećete desno za Krnicu. Nakon četiri kilometara dolazite u Krnicu, prolazite ravno preko mjesnog trga i na slijedećem križanju kod glavne crkve skrenite lijevo , u smjeru Rakalj. Nakon 200 metara sa desne strane vidjet ćete malu crkvicu ,a ravno ispred sebe ulaz u dvorište obiteljske kuće Percan.


RYANAIR

FLYglobespan

RENT A CAR

PULA AIRPORT

NISKOTARIFNI LETOVI ZA PULU

RYANAIR & FLYglobespan, jedne od najvećih europskih niskotarifnih kompanija, uveli su nove letove iz:

LONDON – Stansted, DUBLIN, DURHAM TEES VALLEYEDINBURGH, GLASGOW za Pulu. Više sedmičnih letova, tijekom cijele godine

RENT A CAR – PULA AIRPORT

Služba rent-a cara je vidljivo smještena u holu dolazaka glavne zgrade Zračne luke Pula. Automobili se mogu unaprijed rezervirati ili direktno na mjestu unajmiti. Kontakt brojevi službe rent-a-cara možete pronaći na web stranici Zračne luke Pula:  Zračna luka Pula.

Aktivni odmor

Aktivnosti na otovrenom u IStri

Ronjenje

Upoznajte podvodni svijet, taj veličanstveni izvor skrivene ljepote i užitak otkrivanja nepoznatog. More Istrian Riviera osim raznolikom i očuvanom florom i faunom, izuzetno vrijednim podmorskim arheološkim lokalitetima obiluje i mnoštvom brodskih olupina.. Za sve vas koji bi ste željeli zaroniti I u beskrajno plavetnilo mira i tišine u suradnji sa ronilačkim klubom Krnica Dive iz Luke Krnica.

Biciklizan

Ako već vozite bike onda znate da je to idealan način kako provesti vlastiti odmor , odabirom Krnice odabrali ste i idealnu destilaciju. Na raspolaganju će vam biti Istra bike atlas, a za više informacija o stazama pogledajte na

Istra Bike


Golf

Ako želite odigrati partiju golfa to možete učiniti u jednom od njenih rajskih kutaka- na Otočju Brijuni. Na golf terenima Velikog Brijuna ima 9 rupa, a prirodni okoliš krije mnoge zanimljive prepreke.

Tenis

U Istri se nalazi preko 430 zemljanih teniskih terena, na kojima se može igrati tijekom cijele godine. U istarskom se gradu Umagu održava i poznati ATP TOUR CROATIA OPEN Ako želite igrati tenis dok boravite kod nas to možete i nešto bliže na teniskim terenima u 8 km udaljenoj Dugoj uvali.

the courts in Duga uvala, situated only 8 km away.

Zmajarenje i sportsko penjanje

Ako želite u toku svog boravka kod nas pokušati letjeti zmajem ili se popeti na stijenu odakle će vam zastati dah od ljepote ove prekrasne, magične zemlje, evo nekoliko informacija:

Za zmajarenje u Istri ima pet uređenih startova: Kaštelir kod Novigrada, koji je odličan za početnike, potom Raspadalica, Brgud na Učki, Lanišće, Zbevnica i sam vrh Učke, koji je vrlo pogodan za letenje zmajem. Svi su startovi orijentirani tako da se, bez obzira na vjetar, može uzletjeti s jednog od njih unutar radijusa od 30 km.

Za sportsko penjanje u Istri je uređeno, zasad, devet penjališta: Zlatni Rt kod Rovinja, Limski kanal, Dvigrad, Istarske toplice, Raspadalica ponad Buzeta, Vranjska draga kod tunela Učke, Zarečki krov i Lido kod Pazina, Moščenička draga, Vintijana kod Pule. Na penjalištima po takozvanim kratkom stijenama od 20 do 30 metara visine, ima 270 opremljenih uspona. Na istarskim stijenama, punim raznovrsnih prepreka, mogu se dobro izmoriti i vrhunski sportaši i početnici.


Surfanje

Ljubiteljima će surfanja vjetrovi i morske struje pružiti jedinstveni užitak. Za nešto vještije surfere pogodan je južni dio Istre, gdje su struje vrlo jake, a vjetrovi “zahtjevni”. Ponesite svoju dasku i prepustite se.

Surf Shop Istra

Windsurf Kamenjak, Premantura

JISTRA – bike / kayak /sup

Fotogalerija

istrasol local luxury istrian villa accommodation
villa lm
ulika apartment luxury accommodation istra
apartment jasen insterior istra accomodation
DSC00856-HDR
apartment stari in istria rent book now croatia family pet friendly

Prethodno
Sljedeće

Više informacija o Percan smještaju

Kontakt & Rezerviraj Sada

Pošaljite nam poruku i javit ćemo vam se što je prije moguće.Facebook


Envelope


Instagram